Kedves Látogató! Jelenleg sajnos nem tudok új klienst fogadni, mert nincs szabad helyem, és sajnos nem tudok szabad kapacitással rendelkező kollégát sem ajánlani.
Kérem, ezen tényt vegye figyelembe, amikor kapcsolatba lép velem. Köszönettel, Kisnémet Mónika

Szolgáltatások

Vannak olyan élethelyzetek, amikor az élet kevésbé napos oldalára jutunk és úgy érezzük az adott problémát egyedül nem tudjuk megoldani. Ekkor tud segíteni a szakértő, aki facilitálja a tisztánlátást és a problémamegoldást. Magánéleti kríziseknél, pszichoszomatikus problémáknál az egyéni konzultációt, vagy amikor elérhető távolságban nincs lehetőség a személyes találkozásra az online tanácsadást javaslom. Párkapcsolati nehézségeknél a hagyományos vagy az érzelmi fókuszú párterápiát, míg a szeretetteljes párkapcsolat megőrzéséhez, akár preventív szándékkal a Tarts szorosan párkapcsolati edukációs tréninget is ajánlom.

A szülőkonzultációt és gyermekfoglalkozást, illetve a családterápiát ajánlom a család életét beárnyékoló nehézségek, úgymint magatartási, viselkedési problémák, tanulási zavarok, pszichoszomatikus tünetek, illetve élethelyzetből adódó krízisek, mint például válás vagy mozaikcsalád gondok hatékony megoldásához. Az első konzultáció alkalmával közösen döntjük el, hogy a három lehetőség közül melyik a leghatékonyabb a probléma megoldására. Igény esetén online szülőkonzultáció is igénybe vehető, külön ajánlom ezen módozatot a külföldön élő, de magyar nyelvű terápiában gondolkozó családoknak.

Amennyiben az önmegismerés útján szeretne továbbhaladni, akkor az egyéni konzultáció, a minitréningek, a workshopok, vagy a hosszabb lélegzetű, mélyebb szinteket is érintő, élményközpontú, önismereti csoportok, és rekreációs programok közül tud választani. A csoportos műfaj előnye, hogy „bajtársakkal” karöltve, egymást támogatva, egymástól is tanulva haladunk. Ezeknél a tréningeknél, csoportterápiáknál vagy rekreációs programoknál a résztvevők általában bensőséges módon kapcsolódnak, őszinte találkozásokat élnek meg, ami segíti a megnyílást, az (ön)elfogadást, valamint a szükségletek asszertív felvállalását.

Az egyéni konzultációknak, illetve a pár-, és családterápiáknak és az önismereti, pszichoedukációs csoportok semmilyen formában sem minősülnek egészségügyi tevékenységnek. Klinikai szakpszichológusi, illetve pszichoterapeutai végzettséggel nem rendelkezem. Az általam nyújtott szolgáltatások így nem is helyettesítik a pszichoterápiát, pszichiátriai ellátásokat. Egészségügyi tevékenységet a Hétszínvilág Egyesület keretein belül alkalmazott egészségpszichológiai szakpszichológusi jelöltként szupervíziós felügyelettel végzek.