Egészségpszichológia

Az egészség nem pusztán a betegség hiánya, hanem testi, lelki, szociális jóllét, ami nem egy állapot, hanem egy életmód, életfelfogás, egy állandóan változó egyensúly.

Az egészségpszichológiai konzultációk során megterhelő élethelyzeteket, fennálló egészségügyi problémákat, mint szorongás tünetek, pszichoszomatikus tünetek, enyhe ​depresszió, szomatopszichés (betegséghez köthető lelki) tünetek, rehabilitáció, stresszkezelés és kiégés, valamint traumák bio-pszicho-szocio modell keretein belül közelítjük és oldjuk meg.

.

1. lépés

Állapotfelmérés

2. lépés

Egészségviselkedés kialakítása

3. lépés

Szükség esetén terápia

Eszköztár

Kérdőívek
OH-kártyák
Brainspotting
Sématerápia
Pszichoedukáció
Relaxációk

Prevenció

Magába foglalja azon törekvéseket, amelyek az egészség fejlesztését, megőrzését szolgálják.

Így a konzultációk célja, az egészségkárosodás, és a megbetegedés bekövetkeztének megelőzése, a fizikális ellenálló képesség, a mentális, emocionális, szociális jólét, a környezeti biztonság megőrzése és erősítése, a betegségekkel szembeni védelem erősítése.

Például: egészséges életmód kialakítása, kiégés megelőzése, stresszkezelés, a karrier és magánélet egyensúlyának kialakítása.

Traumakezelés

Az egészség, a kiegyensúlyozottság és a boldog élet visszaszerzéséhez az adott traumának megfelelő módszerrel a traumák feldolgozását, a bizalom visszaszerzését és a megküzdési stratégiák aktiválását, elsajátítását célozzuk.

Példák: akut traumák, PTSD, veszteségek, gyász, megbetegedések vagy balesetek lelki traumái, kötődési traumák, globális, egzisztenciális traumák, mint Covid vagy háború…

A konzultáció jellege

Egészség és életminőség javító
Egyénre szabott, változatos eszköztárú

Díjazás

Egyéni konzultáció

16.000 Ft

Alkalmanként

60-70 perces konzultáció
Minden további, megkezdett 30 perc 7.000 Ft

Fizetés az ülést megelőzőleg az időpontfoglalást követően átutalással vagy PayPal számlára a PayPal költséggel együtt történő befizetéssel.
Az ülést követően a díjat készpénzben, vagy rendszeres ülések esetén átutalással, illetve PayPal számlára a a PayPal költséggel együtt lehet kiegyenlíteni.

Online konzultáció

16.000 Ft

Alkalmanként

60-70 perces konzultáció
Minden további, megkezdett 30 perc 7.000 Ft

A díjat a konzultációt megelőzőleg az időpontfoglalást követően átutalással vagy PayPal számlára a PayPal költséggel együtt történő befizetéssel lehet kiegyenlíteni.
Az ülést követően a díjat készpénzben, vagy rendszeres ülések esetén átutalással, illetve PayPal számlára a a PayPal költséggel együtt lehet kiegyenlíteni.

Skype nevem: monavilag

Önindítókulcs konzultáció

42.000 Ft

Alkalmanként

3 órás konzultáció
Minden további, megkezdett 30 perc 7.000 Ft

A konzultációs díj minimum 50%-ának az átutalásával vagy PayPal számlára a PayPal költséggel együtt történő befizetéssel tudja ténylegesen lefoglalni az előzetesen egyeztetett időpontot.
A fennmaradó részt az ülést követően készpénzben lehet kiegyenlíteni.

i.

„Egy gyermek többet érez, mint amit egy felnőtt tud.” Krasznahorkai László