Kedves Látogató! Jelenleg sajnos nem tudok új klienst fogadni, mert nincs szabad helyem, és sajnos nem tudok szabad kapacitással rendelkező kollégát sem ajánlani.
Kérem, ezen tényt vegye figyelembe, amikor kapcsolatba lép velem. Köszönettel, Kisnémet Mónika

portre_1_190x190

Kisnémet Mónika

Szeretettel üdvözlöm honlapomon!

Mesterségem címere:  Okleveles pszichológus, családterapeuta és alkalmazott egészségpszichológiai szakpszichológus jelölt (rezidens)

„Az élet a maga jelentőségében, sokszínűségében mindannyiunk számára a legnagyobb kaland, ami által többé, jobbá, teljesebbé válhatunk. Éljünk vele!”
Bevallom Kalo Jenő ezen szavai iránytűként vezérelnek és igyekszem klienseimnek segíteni abban, hogy az ő életvezetésüket is átjárja ez a gondolat.

Szakmai hitvallás

Rendszerszemléletű vagyok, holisztikusan tekintek az emberre, és annak problémájára. Hiszem, akkor tudunk boldogok lenni, ha megtaláltuk az életünk értelmét, ha örömökben és kézzelfogható sikerekben gazdag az életünk, és ha szeretetteljes kapcsolataink vannak. Küldetésemnek tekintem, hogy hivatásom gyakorlásával hozzájáruljak klienseim párkapcsolati, családi, életvezetési problémáinak megoldásához, egészségének megőrzéséhez, a betegségmegelőzéshez, illetve pszichoszomatikus betegségeik, traumáik gyógyulásához. Személyes meggyőződésem, hogy minél tudatosabb egy ember, annál inkább képes önerőből fokozni saját boldogulását, boldogságát.

Szakmai háttér

Pszichológiai tanulmányaimat a Szegedi Tudományegyetem végeztem és jelenleg is itt folytatom az alkalmazott egészségpszichológiai szakpszichológusi képzésen. A módszerspecifikus képzések közül jelenleg a sématerápia/pársématerápia és a brainspotting traumakezelési pszichoterápiás módszerek elmélyítésére helyezem a hangsúlyt. Módszerspecifikus tanulmányaim eddig felölelték a hagyományos, integratív pár-, és családterápiát, az érzelmi fókuszú párterápiát, és az OH szabad asszociációs módszert. Ezen módszerek integrálják a humanisztikus és élményközpontú megközelítéseket az újkori kognitív és neurológiai alapú terápiákkal.

Amit ma cselekszünk, eldönti, milyen lesz holnap a világ.
Marie von Ebner- Eschenbach

Névjegyem

13
Pszichoszomatikus betegségek holisztikus kezelésével töltött éveim
11
Pár- és családterápiás gyakorlatom években
13
Egyéni konzultációs gyakorlatom években
24
Sématerápiás konzultációs gyakorlatom hónapokban

Bizonyítványok

Lépjen velem kapcsolatba!

Ha szeretne időpontot egyeztetni, vagy kérdése van hozzám, akkor az alábbi űrlap segítségével tudja felvenni a kapcsolatot velem.

    Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi tájékoztót