portre_1_190x190

Kisnémet Mónika

Szeretettel üdvözlöm honlapomon!

Mesterségem címere:  Okleveles pszichológus, Családterapeuta, Kineziológiai Konzultáns

„Az élet a maga jelentőségében, sokszínűségében mindannyiunk számára a legnagyobb kaland, ami által többé, jobbá, teljesebbé válhatunk. Éljünk vele!”
Bevallom Kalo Jenő ezen szavai iránytűként vezérelnek és igyekszem klienseimnek segíteni abban, hogy az ő életvezetésüket is átjárja ez a gondolat.

Szakmai hitvallás

Rendszer-szemléletű vagyok, és holisztikusan tekintek az emberre, és annak problémájára. Hiszem, akkor tudunk boldogok lenni, ha megtaláltuk az életünk értelmét, ha örömökben és kézzelfogható sikerekben gazdag az életünk, és ha szeretetteljes kapcsolataink vannak. Személyes meggyőződésem, hogy minél tudatosabb egy ember, annál inkább képes önerőből fokozni saját boldogságát.

Szakmai háttér

Pszichológiai tanulmányaimat a Szegedi Tudományegyetem végeztem. Módszerspecifikus tanulmányai felölelték az OH asszociációs kártyatechnikáját, valamint a pár-, és családterápiát, amelyet jelenleg az Érzelmi Fókuszú Párterápia módszertanával gazdagítok. Eszköztáramat továbbszínesíti a kineziológia. Módszereim integrálják a humanisztikus és élményközpontú megközelítéseket.

Amit ma cselekszünk, eldönti, milyen lesz holnap a világ.
Marie von Ebner- Eschenbach

Névjegyem

15
Holisztikus szemléletű, egészségtudatos életéveim
10
Pár- és családterápiás gyakorlatom években
11
Egyéni konzultációs gyakorlatom években
22
Üzleti és humán területen eltöltött éveim

Bizonyítványok

Lépjen velem kapcsolatba!

Ha szeretne időpontot egyeztetni, vagy kérdése van hozzám, akkor az alábbi űrlap segítségével tudja felvenni a kapcsolatot velem.

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi tájékoztót