Egyéni konzultáció

A módszer lényege

Rendszeres ülések formájában egyénre és problémára szabott, saját erőforrásokat mozgósító, készség-, képesség-, személyiségfejlesztő önismereti folyamat. Ugyanakkor megoldásközpontú, vezetett segítő beszélgetésként alkalmas egy adott élethelyzet, elakadás több szempontú körbejárásához és megoldásához is.

1. lépés

Problémafeltárás, helyzetelemzés

2. lépés

Konzultációs célkitűzések, "szerződéskötés"

3. lépés

Erőforrások, szükségletek feltárása

4. lépés

Konstruktív, új megoldások és gyakorlatba ültetésük

Eszköztár

Sématerápia
OH-kártyák
Személyiségtesztek
Brainspotting

Magánéleti krízisek konzultációja

A pozitív pszichológiai kutatások tükrében élményekben és élvezetekben gazdag életre, karrierünkben és kapcsolatainkban elköteleződésre, jól működő társas kapcsolatokra, kiforrott életfilozófiára és mindennapi sikerekre van szükségünk ahhoz, hogy boldogok, egészségesek és kiegyensúlyozottak legyünk.

Ha ezek bármelyike nem teljes, vagy nem működik az életünkben, akkor krízishelyzetbe kerülünk, amelynek megoldásával állíthatjuk vissza személyes ökológiai egyensúlyunkat, hogy újra elégedettek, boldogok, motiváltak és hittel teliek legyünk.

Egészségmegőrző holisztikus konzultáció

Stresszkutatások igazolták, hogy érzelmi stressz esetén immunrendszerünk meggyengül, megnyitva ezzel az utat betegségek kialakulásához. Így a tüneteinkhez, betegségeinkhez azon holisztikus szemlélettel közelítünk, hogy kialakulásukkal manifesztálódnak lelki, testi és szociális problémáink kusza kölcsönhatásai.

Megoldva ezeket az összetett problémákat tudjuk segíteni pszichoszomatikus betegségeink javulását, elmúlását.
A konzultáció nem helyettesíti a szükséges orvosi ellátást, kezelést, hanem kiegészíti azokat.

A konzultáció jellege

Egyénre szabott, változatos eszköztárú
Több szempontú, rendszeszemléletű

Árak

Egyéni konzultáció

16.000 Ft

Alkalmanként

60-70 perces konzultáció
Minden további, megkezdett 30 perc 6.000 Ft

Fizetés az ülést megelőzőleg az időpontfoglalást követően átutalással vagy PayPal számlára a PayPal költséggel együtt történő befizetéssel.
Az ülést követően a díjat készpénzben, vagy rendszeres ülések esetén átutalással, illetve PayPal számlára a a PayPal költséggel együtt lehet kiegyenlíteni.

Skype konzultáció

16.000 Ft

Alkalmanként

60-70 perces konzultáció
Minden további, megkezdett 30 perc 6.000 Ft

A díjat a konzultációt megelőzőleg az időpontfoglalást követően átutalással vagy PayPal számlára a PayPal költséggel együtt történő befizetéssel lehet kiegyenlíteni.
Az ülést követően a díjat készpénzben, vagy rendszeres ülések esetén átutalással, illetve PayPal számlára a a PayPal költséggel együtt lehet kiegyenlíteni.

Skype nevem: monavilag

Önindítókulcs konzultáció

40.000 Ft

Egy alkalom

3 órás konzultáció
Minden további, megkezdett 30 perc 6.000 Ft

A konzultációs díj minimum 50%-ának az átutalásával vagy PayPal számlára a PayPal költséggel együtt történő befizetéssel tudja ténylegesen lefoglalni az előzetesen egyeztetett időpontot.
A fennmaradó részt az ülést követően készpénzben lehet kiegyenlíteni.

„Amit ma cselekszünk, eldönti, milyen lesz holnap a világ.” Marie von Ebner- Eschenbach