Kedves Látogató! Jelenleg sajnos nem tudok új klienst fogadni, mert nincs szabad helyem, és sajnos nem tudok szabad kapacitással rendelkező kollégát sem ajánlani.
Kérem, ezen tényt vegye figyelembe, amikor kapcsolatba lép velem. Köszönettel, Kisnémet Mónika

Élményközpontú önismeret

Önismeretfejlődés és elakadások megoldása a csoportdinamika erejével

Az önismereti csoportban való belső munka azoknak lehet megoldás, akik fejleszteni szeretnék társas készségeiket, vagy akik érzelmi problémákkal küzdenek. Az önismereti munka a csoporton belüli kapcsolatok segítségével a csoporttagok személyes fejlődését hivatott elősegíteni. A repertoárban részben tematizált, rövidebb önismereti, részben az egész érzelmi életet felölelő, hosszabb csoportok is találhatóak.

Tematizált csoportok

Néhány alkalmas, egy adott problémakör megoldásában motivált és érintett résztvevőkkel.

Önismereti csoport

Általában hosszabb, 10-12 alkalmat felölelő, az érzelmi élet minden területét érintő csoportmunka.

Tarts szorosan program

Az érzelmekre, kötődésre fókuszáló 8 alkalmas párkapcsolati edukációs program.

A műfaj erőforrásai

A közösség ereje
A több nézőpont
Az összetartozás élménye
A saját élmény ereje
Egy probléma több megoldása
Jó ár-érték arány

Kapcsolataim hálója - tematizált önismereti csoport

Rendelkezünk egy sémakészlettel, amely meghatározza önmagunkhoz való viszonyulásunkat, illetve kapcsolataink minőségét, kielégítő voltát. Ha kapcsolataink nem harmonikusak, állandóan rosszul választunk, vagy ugyanazon vitázunk számunkra fontos emberekkel, akkor az okokat ezen mintákban is keresni kell.

Így kapcsolati sémáink ismerete és megváltoztatása elengedhetetlen ahhoz, hogy jóban legyünk önmagunkkal, szeretteinkkel, a világgal. Az 5 alkalmas önismereti csoportmunka során érzésekkel, vágyakkal, kielégítetlen szükségletekkel, valamint konfliktusokkal és megoldási lehetőségekkel, a gyermekkorral, múltbéli kapcsolatokkal és a jövőképpel dolgozunk.

Tarts szorosan edukációs program

Az EFT párterápiás módszer kidolgozói kifejlesztettek egy jól strukturált, nyolc lépésből álló “kapcsolatgazdagító” edukációs programot, amelynek segítségével a párok megismerik a párkapcsolati kötődés természetét, egymás kötődési stratégiáját, és egymást segítve erősíthetik biztonságos kötődésüket.

Párok, akik szeretnének közelebb kerülni egymáshoz, szeretnék elmélyíteni a párkapcsolatukat és megerősíteni érzelmi biztonságukat, valamint fejlődni szeretnének nehézségeik közös megoldásában, konfliktusaik hatékony kezelésében, jelentkezzenek bátran! A program felépítése miatt preventív céllal is érdemes elvégezni a tanfolyamot.

A programok jellege

Gazdag eszköztár, változatos feladatok
Empátia és összetartozás

Részvételi díjak

Kapcsolataim hálója önismereti, tematizált csoport

60.000Ft

5 alkalom

Az 5 alkalom díja két részletben fizetendő készpénzben, átutalással vagy Pay Pal számlára a PayPal költséggel együtt történő befizetéssel. Jelentkezéskor a program díjának minimum 50%-t, (30000 Ft-ot) kell kifizeti a jelentkezőnek 2017. október 25-ig.

Teszek magamért kedvezmény érvényesíthető!

További részletek a Program menüpontnál találhatók.

Nov. 5.
Többfelvonásos drámajáték önismereti csoport

120.000Ft

10 alkalom

A 10 alkalom díja három részletben fizetendő készpénzben, átutalással vagy Pay Pal számlára a PayPal költséggel együtt történő befizetéssel. Jelentkezéskor a program díjának minimum 30%-t, (40000 Ft-ot) kell kifizeti a jelentkezőnek.

Teszek magamért és egy összegben fizetés kedvezmények érvényesíthetőek!

További részletek a Program menüpontnál találhatók.

Október 14.
Tarts szorosan edukációs program

120.000Ft

8 alkalom/pár

A program díja egy összegben vagy két részletben fizetendő készpénzben, átutalással vagy Pay Pal számlára a PayPal költséggel együtt történő befizetéssel.

Az első interjú végén történik a szerződéskötés, amely akkor lép életbe, ha a program díjának minimum 50%-t, azaz 60 000 Ft-ot kifizeti a pár az első interjútól számított 8 napon belül.

További részletek a Program menüpontnál találhatók.

Október 19.

„A tudatosan és fokozatosan megtett kezdeti apróbb lépések teszik lehetővé, hogy a jövőben nagyobb és kockázatosabb lépéseket tegyünk.”
Marsha Sinetar