Kedves Látogató! Jelenleg sajnos nem tudok új klienst fogadni, mert nincs szabad helyem, és sajnos nem tudok szabad kapacitással rendelkező kollégát sem ajánlani.
Kérem, ezen tényt vegye figyelembe, amikor kapcsolatba lép velem. Köszönettel, Kisnémet Mónika

Az idő ura

Ma reggel kipillantva az ablakomon figyeltem fel rá, hogy visszavonhatatlanul ébredezik a természet, amely friss, de napsütéses idővel vár Mindenkit egy kirándulásra, túrázásra. Egy-egy ilyen frissítő élmény után nincs is jobb annál, mint egy jó könyv társaságában, egy meleg tea körbeölelésével elmélyedjünk egy-egy jó történetben. Ehhez szeretném a figyelmükbe ajánlani Mitch Albom egyik remek regényét az idő urát. Könnyed írás komoly dolgokról. Mindenkinek ajánlom, azoknak is, akik csak olvasgatni szeretnének, és azoknak is, akik önismereti úton járnak. Bárhonnan nézem is a könyv mondanivalóját, cselekményét, mind a szórakozás, örömszerzés, mind a fejlődés lehetőségét magában hordozza.

A kiadó ajánlása:

Amióta az ember elkezdte mérni az időt, az élet egyszerű öröme odalett. Mindez az Idő Atyja, Dor lelkén szárad. Meg is kapta érte méltó büntetését: egy barlang falai között kell hallgatnia az emberiség szüntelen zokszavát. Az emberek egyetlen dolgot akarnak mindennél jobban: időt.

Amikor az Idő Ura már feladja a reményt és lélekben megtörik, felvillan előtte a szabadulás lehetősége. Ehhez annyit kell tennie, hogy teljesíti a rá kiszabott küldetést, és megtanítja két embernek, mit is jelent az idő valójában.

Dor visszatér a Földre, az állandó időhiányban szenvedő emberek közé, és megkezdi utazását két lélek – egy reménytelenül szerelmes tizenéves lány és egy örök életre vágyó rákbeteg milliomos oldalán. Ahhoz, hogy Dor sorsa beteljesedhessék, meg kell változtatnia az életüket.

A szívhez szóló, izgalmas regény arra készteti az olvasót, hogy maga is eltöprengjen, mit is jelent számára az idő, és talán át is értelmezze mindazt, amit eddig gondolt róla.

Kellemes kikapcsolódást és gyümölcsöző elmélkedést kívánok Mindenkinek!