Kedves Látogató! Jelenleg sajnos nem tudok új klienst fogadni, mert nincs szabad helyem, és sajnos nem tudok szabad kapacitással rendelkező kollégát sem ajánlani.
Kérem, ezen tényt vegye figyelembe, amikor kapcsolatba lép velem. Köszönettel, Kisnémet Mónika

Boldogság, szerelem… e kettő kell nekem

Az igazi, forró nyár sűrűjében vagyunk, sokan pont erre az időszakra tervezték nyaralásukat, élvezve a vízpartokat és azok frissítő voltát és illatát vagy az erdők csodás színeit, hűvös szellőit. Így két, egymással összefüggő, de mégis különálló kalandregényt – Hector utazása – avagy a boldogság nyomában és Hector és a szerelem titkai – szeretnék ajánlani Önöknek, amelyek könnyed, humorral fűszerezett stílusa igazán pompás előétel a szellemi étkek asztalán a vakációzás során.

Talán nem rugaszkodom el nagyon az igazságtól akkor, ha azt mondom, hogy napjaink modern embere gyakran szenved a boldogtalanságtól, illetve a pártalanságtól, a (társas)magánytól. Így nem meglepő, hogy pszichológusok igen széles köre kutatja, hogy mi a boldogság és a boldog párkapcsolat titka. Francois Lelord egy francia pszichiáter és író, aki ezen kérdések feszegetését kalandos, romantikus, de mindenekelőtt mókás módon teszi. Mindkét könyv elsősorban szórakoztató regény, azonban észrevétlenül olyan gondolatokat hoz felszínre Olvasójában, amelyek lépésről-lépésre segítik őt abban, hogy saját életével számot vessen és megtalálja a boldogságot, illetve a szerelmet és a társat.

Hector utazása – avagy a boldogság nyomában

A könyv főhőse Hector, aki sikeres pszichiáter számos pácienssel. Így hivatása gyakorlása során egy megállapításra jut – hogy az emberek egyik leggyakoribb problémája a boldogtalanság – és egy kétely fogja el – vajon ő tud-e segíteni ezeken az embereken.

Hogy megtalálja saját válaszait világ körüli útra indul, hogy felfedezze a boldogság titkait. Útja során számos kalandot megél, találkozik régi ismerősökkel, de sok új barátra és egy szerelemre is rátalál. Útja során végig vele van kis jegyzetfüzete, amelybe felírja új tapasztalatait a boldogsággal kapcsolatban.

A teljes recenziót, amely 2011-ben az MMM magazinban jelent meg, itt olvashatja el.