Kedves Látogató! Jelenleg sajnos nem tudok új klienst fogadni, mert nincs szabad helyem, és sajnos nem tudok szabad kapacitással rendelkező kollégát sem ajánlani.
Kérem, ezen tényt vegye figyelembe, amikor kapcsolatba lép velem. Köszönettel, Kisnémet Mónika

A mennyei prófécia

Kedves Olvasóim, engedjék meg, hogy ma egy könyvsorozatot ajánljak figyelmükbe. Akiknek tetszett a Da Vinci-kód Dan Browntól, mint kalandkönyv, mint stílus, úgy meggyőződésem, hogy ezek a könyvek is jó szórakozást fognak nyújtani nekik. Ugyanakkor James Redfield könyvsorozatát nemcsak stílusa (Redfield szóhasználatában „kalandos példázatai”), hanem elgondolkodtató világnézete miatt is ajánlom.

A könyvsorozat alapvetően egy merész vállalkozásra invitál minket. Meghívója az univerzum, a világ megértésére, az élet ismeretlen céljainak feltárására és a sikeres életszemléletünk kialakítására szól. A sorozat főszereplője erre az útra akkor lép, amikor kiábrándultság vesz erőt rajta, és azon töpreng, változtatnia kellene az életén!!! Az első izgalmakban gazdag történések –  A mennyei prófécia – Peruba vezetik hősünket, ahol a közelmúltban egy ősi kézirat került napvilágra, amelynek létét az „illetékesek” tagadják ugyan, de olyan szenvedélyesen üldöznek mindenkit, aki bizonyosságot akar szerezni a Mennyei Romok közt talált Kéziratról, hogy az már mégis csak okot ad, még a legnagyobb kételkedőknek is, hogy felkerekedjenek és szimatolgassanak.

A második könyv – A Tizedik Felismerés – az észak-amerikai hegyvidék vadonjába, és egy másik dimenzióba vezeti kalandorunkat, ahol megtapasztalja a Tizedik Felismerést, amely kiteljesíti az eddigieket (az előző könyvből) és megmutatja, merre tart az emberiség fejlődése, és egyben számos választ ad korunk nagy kérdéseire. A Harmadik részben – „A Shambhala titka” a főhőssel együtt kutathatjuk az emberi lélek mélységeit és magasságait, múltját, jelenét és jövőjét, méghozzá Tibet rejtelmes vidékein, és egyben el is jutunk a legendák földjére, a titokzatos Shambhala-völgybe, ahol magyarázatot kaphatunk az utóbbi időben történt felfoghatatlannak tűnő eseményekre.

A negyedik könyv – „A Tizenkettedik Felismerés” kedves kalandorunk és jó barátja, Wil történetét meséli el. Egy újabb ősi kézirat részletei kerülnek a birtokukba, amely a spiritualitás titkos, újszerű megközelítéséről szól, és arról, hogy ez a jelenség a 21. évszázad második évtizedében bontakozik majd ki észrevétlenül. Ha velük tartunk, akkor inspiráló gondolatokat olvashatunk arról, hogy mit jelent saját korunk – hiszen a történet napjainkban játszódik – az emberiség számára.

A sorozat erősen támaszkodik Jung szinkronicitás elméletére és nem titok, hogy az író életszemlélete a New Age látásmódjából (egyeseknek vallási megközelítés) táplálkozik.

Ízelítőként megsúgom mivel is kapcsolatos az Első Felismerés, amellyel névtelen hősünk Peruban találkozik. Nem mással, mint a véletleneknek az életünkben betöltött szerepével. A könyveket olvasva bennünk is kikristályosodhat, hogy milyen véletlenek hatottak és hatnak közre életünk alakításában.

Ne feledjék, ez egy regénysorozat, nem is állítom, hogy végre megtudjuk a Nagy Igazságot. Azt azonban állítom, hogy sok gondolatot ébreszt és segít kialakítani saját életszemléletünket. Így ajánlom azoknak is, akik csak egy kalandregényre vágynak és azoknak is, akik változtatni szeretnének az életükön, vagy csak pont azzal foglalatoskodnak, hogy eldöntsék végre, hogy miben is hisznek ők maguk, azaz milyennek látják a világot, Istent és így tovább…

Ha érdekesnek találta a könyvek szellemiségét és szívesen fejlesztené önismeretét, életfilozófiáját a felismerések játékos megközelítésével, akkor az intuitív önismereti csoportunk egy lehetőség lehet az Ön számára.

Jó szórakozást kívánok!