Kedves Látogató! Jelenleg sajnos nem tudok új klienst fogadni, mert nincs szabad helyem, és sajnos nem tudok szabad kapacitással rendelkező kollégát sem ajánlani.
Kérem, ezen tényt vegye figyelembe, amikor kapcsolatba lép velem. Köszönettel, Kisnémet Mónika

Speier Kornélia

„Hazatérni annyi, mint szembenézni mindazzal, amit magad mögött hagytál.” Durica Katarina
Név:Speier Kornélia
Életkor:32
Foglalkozás:Belsőépítész tanuló
Problémakör:Önmegismerés: képesség-, készségfejlesztés, a mindennapi gondok menedzselése, letelepedéssel kapcsolatos és kulturális különbségek okozta problémák feszültsége
Segítség módja:Online tanácsadás és esetenként egyéni konzultáció
Lelki munka időtartama:7 éve, kisebb-nagyobb szüneteket tartva
Konzultációk hozadéka:Jobban megismertem önmagam

Voltak-e félelmei, és ha igen milyenek azzal kapcsolatban, hogy lelki segítőhöz forduljon?

Úgy gondolom félelmek midannyiunkban vannak, melyekkel küzdünk életünk során, így bennem is voltak. Mikor felkerestem Monát, immár 7 éve, egy hosszú kapcsolatomból kilépve támogatására és lelki fejlődésem erősítésében segítségre volt szükségem.

Miért döntött úgy, hogy problémájával felkeres egy szakembert?

Sokszor érezhetjük úgy, hogy még az igen közeli családtagjainknak vagy barátainknak sem merünk teljesen kitárulkozni. Legmélyebb belső félelmeinkkel kapcsolatosan tanácsukat kikérni. De ha mégis megtesszük, nem feltétlenül jó irányba vezethetnek tanácsaik, hiszen azok befolyásolhatnak bennünket.
Saját tapasztalataim alapján azt gondolom, hogy lelki vívódásainkban a legmegfelelőbb lépés egy teljesen kívülálló személy bevonása, aki bírálatoktól megkímélve, befolyásolás nélkül, megalapozott szakmai tudással megfelelő segítséget és támogatást nyújt számunkra. RÁVEZET, hogy saját magunk találjuk meg kérdéseinkre, vívódásainkra a válaszokat.

Mi alapján választott segítőt, mire érdemes ilyenkor figyelni?

Bármiről legyen is szó, nagyon fontos szempont részemre, hogy ajánlás alapján válasszam ki a számomra megfelelőt. Miután megfogalmazódott az igény bennem egy lelki segítő felkeresésére, nyitott szemmel próbáltam járni, érdeklődni és felkutatni a lehetőségeket. Semmiképp sem választottam volna hirdetés alapján. Szerencsésnek tartom magam, hogy Monára egy kedves barátnőm ajánlása alapján rátaláltam.

A konzultációk során mi volt Önnek nehéz?

Elég nyitott személynek tartom magam, így könnyen nyitok mások felé. Természetesen, mikor a legbelsőbb érzéseimet kell feltárnom valaki előtt, az számomra is kihívást jelent. Kezdeti személyes konzultációink során ez az elején nehezebben ment, de Mona rendkívüli személyisége feloldotta bennem ezeket a gátakat és őszintén, teljes bizalommal, nyíltan tudtam megosztani vele a legféltettebb érzéseimet, kétségeimet.

Before
After

Miben és hogyan segítettek Önnek a konzultációk?

Találkozásaink alkalmával jóval többet kaptam Monától, mint amire az elején számítottam. Rendkívül kedves, melegszívű és nagyon megbízható lelki segítőre találtam Mona személyében, akinek nagyon sok hálával tartozom. Kezdeti személyes konzultációkon alapuló 7 éves ismeretségünk, mára már online kapcsolattartássá alakult, mivel én időközben egy másik országba, Ausztráliába költöztem. Kezdetben a költözéssel kapcsolatos új kihívások, kulturális különbségek és a gyökereimtől való távollét nehézségeiben nagyon sok támogatást kaptam. Mára már lelki fejlődésemben, önmegismerésemben is hatalmas fejlődést érzek. Azt mondhatom, hogy kapcsolattartásunk online is remekül működik és nagyon hálás vagyok Mona rugalmasságáért, hiszen a 8-10 óra eltérés nem könnyíti meg időpontjaink egyeztetését..