Kedves Látogató! Jelenleg sajnos nem tudok új klienst fogadni, mert nincs szabad helyem, és sajnos nem tudok szabad kapacitással rendelkező kollégát sem ajánlani.
Kérem, ezen tényt vegye figyelembe, amikor kapcsolatba lép velem. Köszönettel, Kisnémet Mónika

14
jan.

Kapcsolataim hálója

Kapcsolatok… kapcsolat önmagunkkal, vágyainkkal, félelmeinkkel. Baráti kapcsolataink, szerelmi életünk vagy annak hiánya… Gyakran még a belső késztetéseinket, dinamikáinkat és mintáinkat sem ismerjük, ugyanakkor van, hogy már felismerjük és értjük, hogy mit miért teszünk, de bármennyire is szeretnénk, nem tudjuk érzelmeinket, gondolatainkat, és ezáltal viselkedésünket sem megváltoztatni. Ezen az 5 alkalmas önismereti tréningen a résztvevők feltárják saját mintáikat, majd humanisztikus és élményközpontú feladatokkal, játékokkal finomhangolják őket, hogy jövőbeli kapcsolataik boldogabbak, kiegyensúlyozottabbak legyenek.

Mindannyiunknak van egy kapcsolati sémakészlete, amelyet részben a szüleinktől kaptunk, részben számunkra fontos személyektől átvettünk, részben az élettapasztalataink által kialakítottunk. Ez a sémakészlet  határozza meg önmagunkhoz való viszonyulásunkat, illetve kapcsolataink minőségét, kielégítő voltát. Ha kapcsolataink nem harmonikusak, állandóan rosszul választunk, vagy ugyanazon vitázunk számunkra fontos emberekkel, akkor az okokat ezen mintákban is keresni kell. Így kapcsolati sémáink ismerete és megváltoztatása elengedhetetlen ahhoz, hogy jóban legyünk önmagunkkal, szeretteinkkel, a világgal.

Az önismereti napokon érzésekkel, vágyakkal, kielégítetlen szükségletekkel, valamint konfliktusokkal és megoldási lehetőségekkel fogunk dolgozni. Bevetünk kognitív technikákat, de a hangsúly a saját élményen van, amelyet az OH asszociációs kártyajátékokkal, valamint a kokology önismereti mesékkel és az érzelmi fókuszú terápia modelljén alapuló feladatokkal biztosítom.

A program főbb témakörei:

  1. alkalom: kapcsolatunk magunkkal;
  2. alkalom: kapcsolatunk a szüleinkkel;
  3. alkalom: a bennünk élő belsőgyermek;
  4.  alkalom: a bennünk élő nő/férfi;
  5.  alkalom: kapcsolataink jövője.

Egy-egy alkalom épül a bennünk élő gyermeki mintákra, a felettes énünk szabályaira, a szüleinkkel való kapcsolatunkra, énképünkre és ideális énünkre, párkapcsolati tapasztalatainkra, választásainkra, kötődési stratégiánkra és nemi szerepeinkre, illetve a narratív szelfünk jelenjére és az általa íródó jövőnkre.

Időpontok:

2018. január 14.
2018. február 4.
2018. március 4.
2018. április 8.
2018. május 6.

A csoportfoglalkozás létszáma 5-8 fő.

A csoporthoz való későbbi csatlakozás nem lehetséges, mivel a bizalmi légkör és a hatékony munka biztosítása miatt szükséges a zárt csoportos műfaj.

A kiscsoportos műfaj önmagában jó keretet ad a hatékony munkához, amelyet a résztvevők aktív részvétele továbbfokoz.

A jelentkezés menete és fizetési feltételek:

Az 5 alkalom díja két részletben fizetendő készpénzben vagy átutalással. Jelentkezéskor a program díjának minimum 50%-t, azaz 30000 Ft-ot kell kifizeti a jelentkezőnek 2017. december 31-ig. A fennmaradó összeget 2018. március 12-ig kell kiegyenlíteni. A megkezdett tanfolyam teljes díját köteles a jelentkező megtéríteni, tanfolyam közbeni lemondásra nincs lehetőség.

Teszek Magamért kedvezménnyel:

Azon jelentkezők, akik az alábbi feltételekkel most is önismereti, lelki munkát végeznek velem 5.000 Ft kedvezményt kapnak.

A kedvezményt az érvényesítheti, aki 6 hónapig havonta legalább két egyéni ülésen, vagy ezzel egyenértékű tréningen, önismereti csoporton részt vett nálam 2017. december 31-ig. Így a Teszek Magamért kedvezménnyel 55.000 Ft/fő a részvételi díj.

A programra jelentkezést követően lemondás csak írásban lehetséges, legkésőbb 2017. december 31-ig. Ezt követő lemondás esetén 15 000 Ft kártérítési díj levonása mellett visszautalom a maradék összeget a befizetőnek.

Bankszámlaszám:

Kisnémet Mónika
Erste Bank – 11600006-00000000-25659443

PayPal fizetésre is van lehetőség, ezen igényt kérem, írásban jelezni.

A regisztrációval a jelentkező elfogadja a fizetési feltételeket.