Kedves Látogató! Jelenleg sajnos nem tudok új klienst fogadni, mert nincs szabad helyem, és sajnos nem tudok szabad kapacitással rendelkező kollégát sem ajánlani.
Kérem, ezen tényt vegye figyelembe, amikor kapcsolatba lép velem. Köszönettel, Kisnémet Mónika

Sématerápia

Önismeretfejlődés, erőforrások fejlesztése és lelki egyensúlyteremtés

A sématerápia segít a kliensnek és a terapeutának megérteni, rendszerbe foglalni és átdolgozni a maladaptív sémákat és a belőlük fakadó, állandóan visszatérő érzelmi, gondolkodási és magatartási mintázatokat. Ezen belső munkának köszönhetően többek között mélyül az önismeret, nő az önbecsülés, fejlődnek a kapcsolati készségek és a konfliktuskezelés. További információ

A sématerápia alapvetően nagyon optimista szemléletű megközelítés. A sémákat nemes egyszerűséggel sebeknek, sérüléseknek, csapdáknak tekinti, és azt a célt tűzi ki maga elé, hogy e sérüléseket, amennyire csak lehet begyógyítsa, illetve a csapdahelyzetekből kisegítse az egyént. Ugyanakkor azt nem állítja, hogy a maladaptív sémák teljes mértékben meg tudnak gyógyulni. Bizonyos helyzetekben előbukkannak, de a kliens a terápia hatására könnyebben megküzd velük ezekben a helyzetekben is.

Elsőinterjú

Öt alkalmas konzultáció: pszichoedukáció, sémák, sémamódok

Séma- konzultáció

Egy komplexebb, átfogóbb és hosszabb önismereti munka

Sématerápia szupervízióval

Nagyobb elakadások feldolgozása és maladaptív sémák átdolgozása

A műfaj erőforrásai

A tudatosság ereje
A több nézőpont
Az összetartozás élménye
A saját élmény ereje
Egy probléma több megoldása
Számos technika ötvözése

Elsőinterjú

A sématerápia első lépései a keretek, a terminológia megértése és tesztek kitöltése. Ezek segítségével a Kliens egy vázlatos képet kap saját, tudatos szinten már felfedezhető maladaptív sémáinak és sémamódjainak rendszeréről. Könyvajánlásokkal egyéni önismereti munka folytatható azoknak, akik csak némi ízelítőt szeretnének kapni a sématerápiás módszer erejéből és lehetőségeiből, vagy konzultációs, illetve terápiás keretekre szerződve folytatható a belső munka velem.

Ez egy 5 alkalmas sémakonzultációt jelent, amelynek a végén tudunk szerződni célokra, alkalmakra.

Szupervízióval kísért sématerápia

Sématerápiát azoknak ajánlom, akik mélyebb önismeretre és életük elakadásaira szeretnének megoldásokat, valamint a problémákkal összefüggő gyermekkori sérüléseiket is szeretnék megérteni és feldolgozni.

A módszer jellege

Kognitív technikák
Imaginációs átírás

Árak

Elsőinterjú

80.000 Ft

5 alkalmas konzultációs folyamat

Jelentkezéskor 5 alkalmas bérlet megváltása szükséges, amelyet a helyszínen, az első konzultáció után készpénzben vagy az első ülést megelőzőleg az időpontfoglalást követően, revolute-on forintban, vagy euróban a számlakiállítás napján megadott MNB hivatalos euro devizaárfolyamon számítva vagy átutalással történő befizetéssel lehet kiegyenlíteni.

.

Sémakonzultáció

16.000 Ft

Alkalmanként (60 perces ülés)

Ez egy hosszabb önismereti folyamat, amely egy 5 alkalmat felölelő sématérkép elkészítésével kezdődik, majd céltudatosan folytatjuk az önismereti munkát a kitűzött céltól függően néhány hónapig.

A 60 perces konzultáció 16.000 Ft
Minden további, megkezdett 30 perc 8.000 Ft

A díjat a konzultáció után készpénzben vagy az ülést megelőzőleg az időpontfoglalást követően, revolute-on forintban, vagy euróban a számlakiállítás napján megadott MNB hivatalos euro devizaárfolyamon számítva vagy átutalással történő befizetéssel lehet kiegyenlíteni.

Szupervízióval kísért sématerápia

16.000 Ft

Alkalmanként (60 perces ülés)

Ez egy hosszabb terápiás folyamat, amely az 5 alkalmat felölelő sématérkép elkészítésével kezdődik, majd folytatjuk az önismereti munkát és a problémákkal összefüggő gyermekkori sérüléseket is átdolgozzuk.

A 60 perces konzultáció díja 16.000 Ft
Minden további, megkezdett 30 perc 8.000 Ft

A díjat a konzultáció után készpénzben vagy az ülést megelőzőleg az időpontfoglalást követően, revolute-on forintban, vagy euróban a számlakiállítás napján megadott MNB hivatalos euro devizaárfolyamon számítva vagy átutalással történő befizetéssel lehet kiegyenlíteni.

„A tudatosan és fokozatosan megtett kezdeti apróbb lépések teszik lehetővé, hogy a jövőben nagyobb és kockázatosabb lépéseket tegyünk.”
Marsha Sinetar