Kedves Látogató! Jelenleg sajnos nem tudok új klienst fogadni, mert nincs szabad helyem, és sajnos nem tudok szabad kapacitással rendelkező kollégát sem ajánlani.
Kérem, ezen tényt vegye figyelembe, amikor kapcsolatba lép velem. Köszönettel, Kisnémet Mónika

27
jan.

Többfelvonásos drámajáték: Önismeret a lélek és a test közös nyelvén

Ezen önismereti csoport különlegessége, hogy a test és lélek közös nyelvére épül. Hogy mit jelent ez? A stressz kutatásokból tudjuk, hogy minden érzelmünk hatást gyakorol a testre. Az élményorientált játékok során lehetősége nyílik a résztvevőknek, hogy érzelmi elakadásaikat feloldják, szeretteikkel kapcsolataikat harmonizálják, pszichoszomatikus betegségeik gyógyulását megtámogassák.

A lélek és a szervezet mindig egyet beszélnek. Ha egyensúly van a lelkünkben, akkor a testünkben is, ha azonban az ökológiai egyensúlyunkat elveszítjük, akkor lelkünk hangja előbb-utóbb a testünkben is megszólal. Minden fájdalomnak, tünetnek, betegségnek van valamilyen üzenete a lelkünkről is. A test és a lélek kapcsolatának megértése és megélése segítségünkre van abban, hogy megismerjük személyiségünket, tulajdonságainkat, képességeinket. Megértjük szándékainkat, szükségleteinket, vágyainkat és motivációinkat. Tisztába kerülünk érzelmeinkkel, gondolatainkkal és mindezek együttes működésével, amely alapját adja annak, hogy életünk irányítását a kezünkbe vegyük és meg is tartsuk.

Ez azonban csak az egyik része a közel egyéves folyamatnak. Azonkívül, hogy tudatosságunk tágul, az élmény-centrikus technikákkal, mint a szabad asszociáció, a dráma-, vagy a lélek-test játékok át is dolgozzuk a lelkünket megbetegítő és ezáltal a testünket is megviselő érzelmi blokkokat. A résztvevők önmaguk megismerésével és felvállalásával, valamint egymás elfogadásával, empátiával és asszertív konfliktuskezeléssel segítik egymást és saját magukat mindennapi problémáik megoldásában, önismeretük mélyítésében és érzelmi blokkjaik feloldásában.

Az önismereti csoport tematikáját az érzelmi fókuszú terápia, az OH kártya és a szomatodráma képzéseimen elsajátított módszerekre és technikákra építettem fel.

A program főbb témakörei:

  1. alkalom: ismerkedés a csoporttagokkal, bemelegítő önismereti gyakorlatok és célkitűzések;
  2. alkalom: származási családunk a lelkünkben és a testünkben;
  3. alkalom: a bennünk élő belsőgyermek;
  4.  alkalom: kapcsolatunk a testünkkel;
  5.  alkalom: alakítsuk erőforrássá a gyengeségeinket;
  6. alkalom: lezáratlan kérdéseink;
  7. alkalom: élethelyzetek több szempontból;
  8. alkalom: személyes történetünk és az áramlás;
  9. alkalom: a narratív szelfünk és a jövőnk;
  10. alkalom: lezárás – átkeretezés, iránytű a jövőhöz.

Időpontok:

2018. január 27. 2018. május 26.
2018. február 17. 2018. június 16.
2018. március 10. 2018. szeptember 1.
2018. április 7. 2018. szeptember 22.
2018. április 28. 2018. október 6.

A csoportfoglalkozás létszáma 5-6 fő.

A csoporthoz való későbbi csatlakozás nem lehetséges, mivel a bizalmi légkör és a hatékony munka biztosítása miatt szükséges a zárt csoportos műfaj.

A kiscsoportos műfaj önmagában jó keretet ad a hatékony munkához, amelyet a résztvevők aktív részvétele továbbfokoz.

A jelentkezés menete és fizetési feltételek:

A 10 alkalom díja három részletben fizetendő készpénzben vagy átutalással. Jelentkezéskor a program díjának minimum 30%-t, azaz 40000 Ft-ot kell kifizeti a jelentkezőnek. A második 30%-os részletet 2018. március 12-ig kell kiegyenlíteni, míg a fennmaradó összeget 2018. július 12-ig. A megkezdett tanfolyamok teljes díját köteles a jelentkező megtéríteni, tanfolyam közbeni lemondásra nincs lehetőség.

Teszek Magamért kedvezménnyel:

Azon jelentkezők, akik az alábbi feltételekkel most is önismereti, lelki munkát végeznek velem 10.000 Ft kedvezményt kapnak. Továbbá további 10.000 Ft kedvezményt vehet igénybe az, aki jelentkezéskor, egy összegben fizeti meg a teljes részvételi díjat.

A kedvezményt az érvényesítheti, aki 6 hónapig havonta legalább két egyéni ülésen, vagy ezzel egyenértékű tréningen, önismereti csoporton részt vett nálam 2017. december 31-ig.

A Teszek Magamért kedvezménnyel 110.000 Ft/fő, a két kedvezménnyel együttesen 100.000 Ft/fő a részvételi díj.

A programra jelentkezést követően lemondás csak írásban lehetséges, legkésőbb 2017. december 31-ig. Lemondás esetén 15 000 Ft kártérítési díj levonása mellett visszautalom a maradék összeget a befizetőnek.

Bankszámlaszám:

Kisnémet Mónika
Erste Bank – 11600006-00000000-25659443

PayPal fizetésre is van lehetőség, ezen igényt kérem, írásban jelezni.

A regisztrációval a jelentkező elfogadja a fizetési feltételeket.