Kedves Látogató! Jelenleg sajnos nem tudok új klienst fogadni, mert nincs szabad helyem, és sajnos nem tudok szabad kapacitással rendelkező kollégát sem ajánlani.
Kérem, ezen tényt vegye figyelembe, amikor kapcsolatba lép velem. Köszönettel, Kisnémet Mónika

20
jan.

Szokásaink örvényében workshop

Ha tippelnem kellene, akkor azt mondnám, hogy mindannyian próbáltunk már felhagyni egy-egy szokásunkkal és helyette egy újat meghonosítani az életünkben. Próbáltunk már több-kevesebb sikerrel „rossz”, egészségtelen szokásainkkal felhagyni, és újakat, talán még örömtelieket is felvenni. Küzdöttünk már feles kilókkal, rossz étrenddel, függőségekkel, rendszeres sportolás bevezetésével, rendtartással, pontossággal és így tovább. Hol sikerült elérnünk ezeket a célokat, hol nem. Kaptunk már számtalan tanácsot, jól bevált módszereket, amelyeket ha megfogadtunk, kipróbáltunk akkor minket nem vittek közelebb sikerhez. Ez a szokásmegváltoztatási workshop abban segít, hogy megértsük, miért buktunk el, és eszközöket kapjunk a kudarchoz vezető belső motivációk orvoslásához.

Ahogy mindenben így szokásaink megváltoztatásában és megtartásában is különbözőek vagyunk. Ami az egyiknek jó, a másiknak hatástalan. Ezen a tréningen a különböző szokástendenciák felől közelítünk majd magunkhoz. A workshop első felében a résztvevők megismerik, hogy szokásaikat illetően ők melyik típusba tartoznak a négy szokástendencia közül, majd a délután folyamán számos, a szokástendenciához illeszkedő technikát, módszert is elsajátítanak, amelyek a sikeres szokásmegváltoztatáshoz vezetnek.

Ha most is vannak olyan szokásai, amelyeket szívesen elhagyna, vagy olyanok, amelyeket szívesen felvenne, vagy valamilyen szempontból nagy változások vannak az életében, esetleg életmódváltás rögös útját járja vagy éppen szándéka, hogy rálépjen, akkor barátsággal várom erre a workshopra, ahol játékos eszközök és kedves emberek segítségével tud közelebb kerülni szokásai vezérlőpultjához.

A program felépítése:

A workshop során OH asszociációs kártyák segítségével ránézünk a tudattalanunkban lévő motivációs bázisunk kusza halmazára, majd a szokástendencia kérdőívvel megismerkedünk saját típusunkkal, végül játékos és kognitív feladatok segítségével megismerkedünk a tendenciákhoz passzoló hatékony technikákkal.

A program elméleti háttere:

Gretchen Rubin megszállottja a szokásoknak és az emberi természet megértésének. Így állandóan könyveket olvas, különböző témákban és pszichológiai kutatásokban mélyül el. A boldog élet és a szokások megváltoztatása két kiemelt témája. A szokásokat illetően a szokástendenciák paradigmáját dolgozta ki, amelynek alapját az adja, hogy kutatásokkal bizonyított, hogy attól függően, hogy az egyén hogyan reagál saját, illetve környezetének az elvárásaira egyben meg is határozza, hogy ha le akar szokni valamiről, vagy új szokást szeretne meghonosítani, akkor mi kell a sikerhez. A videóban Gretchen Rubin mesél a felelősség stratégiáról.

A program főbb témakörei:

  1. A szokásmegváltoztatás alapkérdése: hogyan reagálunk az elvárásokra?
  2. A szokásokat befolyásoló preferenciák
  3. Szokáspillérek
  4. A szokások megváltoztatásának ideális körülményei
  5. A szokástendenciákhoz illő technikák és módszerek

A jelentkezés menete és fizetési feltételek:

A programra a honlapon vagy e-mailen keresztül lehet jelentkezni. A jelentkezést meg kell erősíteni a részvételi díj előzetes kiegyenlítésével, amelyet készpénzben vagy átutalással lehet megtenni október 13-ig. Ezt követő lemondás esetén, októl függetlenül a tréning teljes díját ki kell fizetni, amely visszatérítésre nem kerül, és más tréningnél sem felhasználható.

Átutalás esetén kérem, a megjegyzés rovatban a résztvevő nevét, illetve a tréning nevét megadni szíveskedjen!
Bankszámlaszám:

Kisnémet Mónika
Erste Bank – 11600006-00000000-25659443

PayPal fizetésre is van lehetőség, ezen igényt kérem, írásban jelezni.

A regisztrációval a jelentkező elfogadja a fizetési feltételeket.