Kedves Látogató! Jelenleg sajnos nem tudok új klienst fogadni, mert nincs szabad helyem, és sajnos nem tudok szabad kapacitással rendelkező kollégát sem ajánlani.
Kérem, ezen tényt vegye figyelembe, amikor kapcsolatba lép velem. Köszönettel, Kisnémet Mónika

20
jan.

Iránytű workshop – Kreatív tudatossággal 2019-ben

Életünk bizonyos értelemben nem más, mint saját történetünk elbeszélése. Ahogy megéljük, ahogy magyarázzuk múltunk, s amire emlékezünk, annak hatásával alakítjuk jövőnket. Ugyanakkor életünk történetét több stílusban is, más-más konklúziókkal is „elbeszélhetjük”, élhetjük. Az Ön élete, egy regény, vagy novellák sorozata? Műfaját tekintve dráma, vígjáték, vígopera, háborús regény….?

Ezen önismereti foglalkozás célja, hogy az elmúlt év fejezetét, s az idei év vázlatát úgy írjuk meg, hogy minél több vágybeteljesítés, boldogság, siker, szeretet és egészség legyen benne.

A workshop során több oldalról számos technikát ötvözve dolgozzuk fel az óévet, hogy erőforrásként szolgáljon jelenünkhöz. Majd ezt követően vágyainkat és céljainkat egybeolvasztjuk lehetőségeinkkel és erőforrásainkkal, hogy a vágy megélt élményként, a célok pedig sikertörténetenként szerepeljenek majd a 2019-es évkönyvünkben, amikor is azt decemberben lezárjuk.

Az újévi fogadalmakban nem hiszek….. „„Mi az, amit terveink szerint mindannyian tenni fogunk január elsején? Nem újévi fogadalmakat, ha legalább félig ép eszűek vagyunk. Mindet olyan kínosan hamar megszegjük szilveszter után, hogy kevesen vagyunk, akik azzal akarnák erősíteni kisebbrendűségi érzésüket, hogy új ezredévi fogadalmakat tesznek, amiket aztán – relatíve – ezerszer hamarabb szegnek meg, mint máskor.” – Douglas Adams.

Ugyanakkor hiszek a tudatos életvezetésben, amely helyet ad a váratlan lehetőségeknek, s az itt és most pillanatának megélésére fókuszál!  „A legnagyobb akadály, hogy boldogságunkat mindig áttoljuk a jövőbe, amikor majd elégedettek leszünk és így elmegyünk a jelen gazdagsága mellett. Ez nem azt jelenti, hogy a múlt és a jövő nem számít, de ezek a mából kiindulva új jelentést kell kapjanak.” – André Aleman

A cél, hogy múltunkat nem feledve, hanem jó emlékként megőrizve, a jövőbe hittel és motiváltan tekintve, a jelenben a pillanatot megélve tudjunk az óévre és az új évre, gondolni, tervezni és élményekben gazdagon eltölteni.

A program főbb témakörei:

  1. Mi sikerült, mi maradt le a tavalyi évben…
  2. Mi volt a kulcs a sikerhez és mi vezetett a kudarchoz; szokástendenciánk megismerése és kihasználása…
  3. Erőforrások megkeresése
  4. Az időhöz való viszonyunk és annak hatása az életünkre (Zimbardo elmélete alapján)
  5. Smart célok kitűzése

A jelentkezés menete és fizetési feltételek:

A programra a honlapon vagy e-mailen keresztül lehet jelentkezni. A jelentkezést meg kell erősíteni a részvételi díj előzetes kiegyenlítésével, amelyet készpénzben vagy átutalással vagy Pay Pal utalással lehet megtenni január 13-ig. Ezt követő lemondás esetén, októl függetlenül a tréning teljes díját ki kell fizetni, amely visszatérítésre nem kerül, és más tréningnél sem felhasználható.

Teszek Magamért kedvezménnyel:

Azon jelentkezők, akik az alábbi feltételekkel most is önismereti, lelki munkát végeznek velem 3.000 Ft kedvezményt kapnak.

A kedvezményt az érvényesítheti, aki 6 hónapig havonta legalább két egyéni ülésen, vagy ezzel egyenértékű tréningen, önismereti csoporton részt vett nálam 2017. szeptember 1. és 2018. december 31. között.

Átutalás esetén kérem, a megjegyzés rovatban a résztvevő nevét, illetve a tréning nevét megadni szíveskedjen!
Bankszámlaszám:

Kisnémet Mónika
Erste Bank – 11600006-00000000-25659443

PayPal fizetésre is van lehetőség, ezen igényt kérem, írásban jelezni.

A regisztrációval a jelentkező elfogadja a fizetési feltételeket.