Zákányi Lili

“Egy kapcsolat igazi próbája,hogy bár nem értünk egyet,nem eresztjük el egymás kezét.” Alexandra Penney

Zákányi Lili vagyok, családi tanácsadó jelölt és képzésben lévő integrált szülő-csecsemő konzulens.

Alapdiplomáimat tekintve okleveles szociológus, és kommunikáció szakos bölcsész. Egyetemi éveim után újságíróként, majd televíziós szerkesztő-riporterként dolgoztam. Abban a szférában is az emberi kapcsolatok, azok szerkezete, sokszínűségének feltárása hajtott.

Első gyermekem születése után kezdtem család-, és párterápiás tanulmányaimat. Szupervízió mellett koterápiában 9 éve foglalkozom család-, és párkonzultációval.

Jelenleg a SOTE integrált szülő-, csecsemő konzulensi szakirányú szakképzésének végzős hallgatója vagyok. Különösen érdeklődöm a szülővé válás, a várandósság, és a kisgyermekes évek újszerű, megoldandó feladatai iránt.

A párkapcsolatban, családban élőkre egységként tekintek, elsősorban rendszerszemléletben gondolkodom. Hiszek az őszinte, értő kommunikáció erejében, és abban, hogy egymás mélyebb megértésével meghatározhatjuk kapcsolataink minőségét. Két gyermekemmel és férjemmel Budapesten élek.

Lépjen velem kapcsolatba!

Ha szeretne időpontot egyeztetni, vagy kérdése van hozzám, akkor az alábbi űrlap segítségével tudja felvenni a kapcsolatot velem.

    Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi tájékoztót